Υποστήριξη Επιχειρήσεων

Υποστήριξη Επιχειρήσεων

Client Portal για επιχειρήσεις

Με τη Φορολογική Νομοθεσία να γίνεται όλο και πιο σύνθετη, η ανάγκη μόνιμης Φορολογικής Υποστήριξης σε μηνιαία βάση είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από τη πλημμελή τήρηση των νόμων, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατεί στις Οικονομικές Διευθύνσεις των Ανωνύμων Εταιρειών δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που εκθέτει την επιχείρηση σε σημαντικούς κινδύνους.

Γιατί να ρισκάρεις;

Η TaxExperts παρέχει Υπεύθυνα και Αξιόπιστα το πακέτο υπηρεσιών CLIENT PORTAL που «ασφαλίζει» τον επιχειρηματία από λάθους χειρισμούς και προβλήματα στο μέλλον.

Οι υπηρεσίες της TaxExperts περιέχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών ώστε να υπάρχει ένας διαρκής ποιοτικός έλεγχος και έγκυρη πληροφόρηση της Διοίκησης της επιχείρησης σας.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι
Προσωποποιημένες υπηρεσίες
Υπευθυνότητα
Αξιοπιστία

Τι περιλαμβάνει το πακέτο CLIENT PORTAL για επιχειρήσεις

Το πακέτο CLIENT PORTAL είναι ένα “Taylor made” πρόγραμμα ποιοτικού έλεγχου των οικονομικών διαδικασιών της επιχείρησης σας. Από την πρώτη συνάντηση εντοπίζονται οι ελεγκτικές διαδικασίες που σας αφορούν. Από τις ελεγκτικές διαδικασίες που σας αφορούν προσδιορίζονται εκείνες που δεν εκτελούνται ή εκτελούνται πλημμελώς. Αυτά τα δεδομένα θα είναι και το παραδοτέο που θα σας δοθεί.

Μένει να αποφασίσετε για τα υπόλοιπα που εσείς κρίνεται ότι καλύπτουν τις ανάγκες σας:

 • Την μηνιαία ενημέρωση της λειτουργίας της επιχειρησης σας μέσα από τα φύλλα ποιοτικού ελέγχου που θα ετοιμάζουμε υπεύθυνα για όσες διαδικασίες μας αναθέσετε.
 • Την καθημερινή, έγκυρη και απλουστευμένη ενημέρωση για τις αλλαγές στη φορολογία μέσα από τον Ελληνικό Φορολογικό Οδηγό.
 • Την on line ενημέρωση της Δίοικησης σε «cloud» περιβάλλον.
 • Την χρήση της υπηρεσίας “Ask the Experts
 • Τις προγραμματισμένες συναντήσεις στα γραφεία σας με τη Διοίκηση και τα στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης.
 • Την εκπαίδευση στη χρήση του Taxis.
 • Την συμμετοχή στο κλείσιμο του Ισολογισμού και την εξασφάλιση σας ότι τα «red alerts» της νομοθεσίας έχουν ληφθεί υπ όψη από το οικονομικό επιτελείο.
 • Την επίβλεψη όλων των δηλώσεων Φορολογίας.
 • Την επίβλεψη του ελέγχου των Ορκωτών για το Φορολογικό Πιστοποιητικό και την επισκόπηση όλων των παραδοτέων από αυτούς.
 • Υποβολή, παρακολούθηση και στήριξη των αιτημάτων της Εταιρείας με τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

Γιατί χρειάζομαι Φορολογική Υποστήριξη;

Καλώς ή κακώς τα δεδομένα έχουν ως εξής:
 • Η Ασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων πρέπει να είναι Νο1 προτεραιότητα
 • Κατά μέσο όρο τα τελευταία χρόνια ψηφίζονται 8 Φορολογικοί Νόμοι ανά έτος.
 • Κατά μέσο όρο τα τελευταία χρόνια εκδίδονται πάνω από 200 εγκύκλιοι, οδηγίες και ερμηνείες του Υπουργείου Οικονομικών ανά έτος.
 • Πολλοί λογιστές δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις λόγω καθημερινού φόρτου εργασίας.
 • Το νομικό πλαίσιο, με την ψήφιση του Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών (ν. 4174/2013), είναι πλέον πολύ πιο αυστηρό.
 • Είναι τουλάχιστον επικίνδυνο να παίρνεις αποφάσεις ψάχνοντας στα τυφλά στο διαδίκτυο.

Γιατί η Φορολογική Υποστήριξη πρέπει να είναι σε μηνιαία βάση;

Η μόνιμη Φορολογική Υποστήριξη εξασφαλίζει ότι θα είμαστε δίπλα σας σε καθημερινή βάση για να σας συμβουλέψουμε για τα φορολογικά σας θέματα. Μέσα από την υπηρεσία “Ask the Experts” μπορείτε 24/7 να στέλνετε φορολογικά ερωτήματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

Η αδιάκοπη παρακολούθηση εξασφαλίζει ότι θα είμαστε ενημερωμένοι για την οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησης, οπότε θα μπορεί να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Η υπηρεσία απευθύνεται στον ίδιο το Φορέα της Επιχείρησης που θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μπορεί να αισθάνεται ασφαλής ότι δεν θα γίνει κάποιο σοβαρό παράπτωμα.

Επίλεξε έναν Αξιόπιστο Συνεργάτη...

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κλείσουμε κάποιο ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους.

Meet The Experts Συνάντηση Εργασίας
με τους ειδικούς.
Απεριόριστα Ερωτήματα

Εξατομικευμένες Συμβουλές
Από 100€
Client Portal Υπεύθυνες, Αξιόπιστες
και Ολοκληρωμένες
Υπηρεσίες Φορολογικής
και Οικονομικής Διαχείρισης
Εγγραφή
Ask The Experts Ρωτήστε μας για τα
φορολογικά σας
θεματα Online.
Γραπτές Ερωτήσεις

Τεκμηριωμένες Απαντήσεις
50€ + ΦΠΑ

Contact The Experts

Αν έχετε κάποιο ερώτημα ή θέλετε να σας στείλουμε μία προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας στο goglobal@taxexperts.gr ή τηλεφωνικά στο 210 7245724-5