Αρ. πρωτ.: Δ12 1106724 ΕΞ - 22/7/2011 - Αποστολή στη Γ.Γ.Π.Σ. δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικον. έτους 2011

Αρ. πρωτ.: Δ12 1106724 ΕΞ - 22/7/2011 - Αποστολή στη Γ.Γ.Π.Σ. δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικον. έτους 2011

ΘΕΜΑ: Αποστολή στη Γ.Γ.Π.Σ. δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικον. έτους 2011.

Ύστερα από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2011 απαιτείται να ολοκληρωθεί και η διαδικασία της καταχώρησης, συμπλήρωσης και αποστολής αυτών στη ΓΓΠΣ.
   
Ειδικά για τις δηλώσεις που έχουν σταλεί ταχυδρομικά, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Δ.Ο.Υ να φροντίσουν άμεσα να παραληφθούν από τα ταχυδρομεία.
    
Από τα στοιχεία της Γ.Γ.Π.Σ., προκύπτει σημαντική υστέρηση στην αποστολή στην Γ.Γ.Π.Σ. προς εκκαθάριση, των δηλώσεων  φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικον. έτους 2011 που έχουν παραληφθεί από τις Δ.Ο.Υ..
   
Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι, όλες οι δηλώσεις, ανεξάρτητα από τον τρόπο παραλαβής τους, πρέπει να έχουν καταχωρηθεί και αποσταλεί στη Γ.Γ.Π.Σ. το αργότερο έως και τις 31.08.2011.

Οι οικονομικοί επιθεωρητές στους οποίους κοινοποιείται το παρόν να μας γνωρίσουν άμεσα το συνολικό αριθμό των παραληφθεισών δηλώσεων για τις Δ.Ο.Υ. αρμοδιότητάς τους και τον αριθμό των υπό επεξεργασία δηλώσεων καθώς και  να εποπτεύσουν την ομαλή εκτέλεση των παραπάνω.
         

Ακριβές Αντίγραφο                                                  
Η Προϊστ. της Γραμματείας                                                                          

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ