Ι.Κ.Α. Αριθ. πρωτ.: Δ56/INF/3/40 - 27/10/2011 - Εφαρμογή Διμερούς Συμφωνίας Κ.Α. μεταξύ Ελλάδας-Αυστραλίας - Νέα Έντυπα AUS140, MODIA και AUS193

Ι.Κ.Α. Αριθ. πρωτ.: Δ56/INF/3/40 - 27/10/2011 - Εφαρμογή Διμερούς Συμφωνίας Κ.Α. μεταξύ Ελλάδας-Αυστραλίας - Νέα Έντυπα AUS140, MODIA και AUS193

ΘΕΜΑ: Εφαρμογή Διμερούς Συμφωνίας Κ.Α. μεταξύ Ελλάδας-Αυστραλίας - Νέα Έντυπα AUS140, MODIA και AUS193

Σας γνωρίζουμε ότι ο ασφαλιστικός φορέας της Αυστραλίας μας απέστειλε νέα έκδοση των κατωτέρω εντύπων, σε αντικατάσταση των υφισταμένων:

1. AUS140 – Αίτηση για Αυστραλιανή Σύνταξη Γήρατος (συμπεριλαμβανομένων των Σημειώσεων για την υποβολή αίτησης για Αυστραλιανή Σύνταξη Γήρατος)

2. MODIA – Εισόδημα και περιουσιακά στοιχεία και

3. AUS193 – Αίτημα για πληροφορίες

τα οποία επισυνάπτουμε και παρακαλούμε όπως η χρήση τους τεθεί σε άμεση εφαρμογή.

Επισημαίνουμε ότι στα νέα έντυπα έχει προστεθεί ραβδωτός κώδικας (barcode) ταυτοποίησης, στις σελίδες 1 του εντύπου AUS140, 4 του MODIA και 2 του AUS193.

Τα επισυναπτόμενα έντυπα είναι δυνατό να εκτυπωθούν και από την ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στη διεύθυνση http://www.ika.gr/gr/infopages/downloads/home.cfm ή εναλλακτικά, ακολουθώντας την διαδρομή: «Ενημερώσεις → Άντληση Εντύπων / Εργαλεία».

Τα Περιφ/κά Υποκ/τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με ευθύνη των Διευθυντών, παρακαλούνται όπως κοινοποιήσουν στα Τοπικά Υποκ/τα περιοχής αρμοδιότητάς τους, τα σχετικά με το έντυπο AUS193 (στα Τμήματα Μητρώου) και με τα έντυπα AUS140 και MODIA (στα Τμήματα Συντάξεων).

Τέλος, προκειμένου να μειωθεί ο όγκος της εξερχόμενης αλληλογραφίας, αλλά και για λόγους οικονομίας, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε τα έντυπα να εκτυπώνονται αμφίπλευρα.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Η Προϊσταμένη της Γενικής
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΔΟΝΤΑΚΗ